3 в 1 для відео-зустрічей

NEOR MeetingPod S4K

Глобальна пандемія змінила не лише те, як ми робимо покупки, але й спосіб спілкування. Zoom та інші програми відеоконференцій швидко замінили особисті розмови, і якщо ви, чи ваші підлеглі, останнім часом працюєте вдома і хочете чіткішого зображення, можливо, вам захочеться придбати нову веб-камеру. 

Зараз більшість подумала навіщо, адже у сучасних ноутбуках є вбудована камера. Тому не потрібно купувати додаткове обладнання для відеодзвінків та конференцій. Однак ці камери, як правило, досить базові, з помірною роздільною здатністю та якістю зображення, обмеженим кутом огляду та малою кількістю елементів керування. 

Бізнес-користувачі, які хочуть створити умови для більш професійного зв’язку та підвищити якість своїх переговорів, користуються додатковою веб-камерою, мікрофоном та динаміками. І ось така, невеличка гора приладів у вас буде на робочому столі, але є прилад, який поєднує усі ці компоненти в одному корпусі. Читайте далі, щоб дізнатися більше про нього.

Давайте уявимо, що Ви збираєтесь купувати веб-камеру для офісу та обговоримо ключові критерії вибору цього приладу.

Під час покупки веб-камер роздільна здатність є однією з найважливіших функцій, про які варто задуматися. 

Дешевші веб-камери, як правило, пропонують роздільну здатність1280×720 пікселів. Однак, ринок електроніки розвивається, і все частіше камери високої чіткості стають мають прийнятну ціну. Вони пропонуючи роздільну здатність 1920×1,080 або навіть 4K (4096×2,160). Серед інших функцій, над якими слід подумати, є варіанти кріплення, які б дозволяли нахиляти та повертати камеру, ширококутний об’єктив та мікрофон із шумозаглушенням. Всі ці функції досить логічні і надзвичайно потрібні. 

А тепер, як і обіцяли, розповімо про прилад, який поєднує камеру, мікрофон з шумозаглушенням та акустичну систему. 

Що за гаджет?

NEOR MeetingPod S4K – це аудіосистема з вбудованою камерою для відеоконференцій. Він має 2 вбудованих мікрофони, 4 динаміки потужністю кожен по 15 Вт та ширококутну камеру (120°) з роздільною здатністю 3840 х 2160. 

Вся ця система має розміри – 950 мм*120 мм *130 мм та сучасний, лаконічний дизайн. Ось так виглядає NEOR MeetingPod S4K.

Neor MetingPod

Динаміки мають інтелектуальну систему шумопоглинання та всебічну спрямованість, за рахунок розташування мембран. Навіть, якщо ви учасник конференції сидять напівколом, усі однаково добре будуть чути.

Що ж стосується самої камери, то кут її огляду 120°. Це надзвичайно зручно, коли потрібно охопити велику аудиторію, як в контексті кількості людей, так і в контексті приміщення. Роздільна здатність камери – 3840 х 2160, що відповідає 8 Мп. Навіть, якщо буде потреба зробити запис зустрічі ви отримаєте якісне відео з чіткою картинкою та звуком. 

Ще одна перевага на користь MeetingPod – це декілька варіантів його встановлення. Ви ж розумієте, що замість 3 пристроїв на вашому столі буде лише 1, та й той не обов’язково має розміщуватися на робочій поверхні. 

Спитаєте, як це можливо?

Дуже просто. Комплект поставки NEOR MeetingPod S4K включає в себе настінне кріплення, а також кріплення до інтерактивної панелі

Варто пам’ятати про один нюанс – NEOR MeetingPod S4K при підключенні по Bluetooth працює тільки як аудіосистема. Щоб передавати та отримувати відео потрібне дротове підключення. Доречі, всі необхідні кабелі ви отримаєте в комплекті з приладом.

Детальна інформація про прилад є на сайті в розділі “Аудіосистеми”. Або детальна консультація у менеджера за номером. що вказаний на сайті.

Техніка від NEOR зробить процес навчання безпечним, цікавим та незвичайним. Більше асортименту ви зможете знайти на нашому сайті або у соціальних мережах